Mijn favorieten

Onze medewerkers

SNOEK makelaars

Michel Snoek
Michel Snoek
NVM-makelaar/taxateur
Een echt "mensen-mens" en ras-Rotterdammer. Heeft ook in Leiden en Den Haag gewoond. Kwam in 1997 in aanraking met de makelaardij. Toen nog in het westen van Nederland. De passie voor huizen en mensen heeft in 2003 geresulteerd in een eigen NVM-makelaarskantoor en Hypotheekshop in regio Den Haag. Maar als ondernemer pur-sang en als 'natuurmens' trokken nieuwe uitdagingen. Woont nu al weer jaren samen met partner Linda en zoontje Rowan in het fraaie buitengebied van Jubbega. Kent hierdoor de geneugten en de valkuilen van het wonen in landelijk gebied en vertelt dit met veel enthousiasme aan een ieder die het horen wil.
Hobby's: (moes)tuinieren, bijenhouden, fotograferen, het maken van een boswandeling op een prachtige herfstdag en muziek maken.
Gretina Keekstra
Gretina Keekstra
Binnendienst medewerkster
Wonend in het Drentse Lhee weet Gretina uit eigen ervaring hoe het is om in een prachtig buitengebied te wonen. De van oorsprong Friese (opgegroeid in Hoornsterzwaag) voelt zich dan ook helemaal thuis bij SNOEK makelaars. Voor haar kent het werkgebied van Zuid-Oost Friesland dan ook weinig geheimen. Zij beheerst de Friese taal, iets wat veel opdrachtgevers erg waarderen.

Gretina is op maandag en woensdag op het kantoor in Oldeberkoop aanwezig. Met veel plezier biedt ze makelaar Michel Snoek de nodige administratieve ondersteuning. Van het inplannen van afspraken tot het opmaken van koopakten en taxatierapporten.
Linda Danen
Linda Danen
Vanaf de oprichting van SNOEK makelaars heeft Linda de financiële administratieve taken voor haar rekening genomen. Een onzichtbare, maar absoluut onmisbare kracht voor het makelaarskantoor. Michel, Gretina en Tristen zijn dan ook blij dat Linda, naast haar drukke baan als directiesecretaresse in de ouderenzorg, met veel plezier voor SNOEK makelaars werkzaam is. Het geeft hen de ruimte om meer tijd aan de opdrachtgevers te besteden. Linda woont in Jubbega. Haar grote hobby is haar eigen paard en ze loopt graag hard. Oh ja, en ze is altijd vrolijk!
Tristen Donker
Tristen Donker
Assistent Makelaar
Op het moment dat zijn ouders via SNOEK makelaars hun huis in Oosterwolde verkochten, begon Tristen Donker net aan de makelaarsopleiding in Groningen. ‘Mocht je in de toekomst een stageplek nodig hebben, dan kun je altijd bij mij terecht’, meldde Michel Snoek enthousiast. Het prettige contact tijdens het verkooptraject van de woning van zijn ouders, heeft Tristen doen besluiten om van dit aanbod gebruik te maken. Na de verplichte stageweken is hij niet meer bij het kantoor in Oldeberkoop weggegaan. Niet alleen het werk als assistent-makelaar bevalt hem prima, maar Tristen waardeert ook de ongedwongen en persoonlijke sfeer waar SNOEK makelaars inmiddels om bekend staat. Zijn betrokkenheid en inlevingsvermogen sluiten hier naadloos op aan. Elke dinsdag is Tristen op kantoor aanwezig. Hij woont in Roden, maar kent de Stellingwerven en omgeving ook op zijn duimpje. Als hij naast zijn werk en opleiding een momentje over heeft, kruipt hij graag achter de piano of duikt de sportschool in.