Mijn favorieten

Onze medewerkers

SNOEK makelaars

Michel Snoek
Michel Snoek
NVM-makelaar/taxateur
Een echt "mensen-mens" en ras-Rotterdammer. Heeft ook in Leiden en Den Haag gewoond. Kwam in 1997 in aanraking met de makelaardij. Toen nog in het westen van Nederland. De passie voor huizen en mensen heeft in 2003 geresulteerd in een eigen NVM-makelaarskantoor en Hypotheekshop in regio Den Haag. Maar als ondernemer pur-sang en als 'natuurmens' trokken nieuwe uitdagingen. Woont nu al weer jaren samen met partner Linda en zoontje Rowan in het fraaie buitengebied van Jubbega. Kent hierdoor de geneugten en de valkuilen van het wonen in landelijk gebied en vertelt dit met veel enthousiasme aan een ieder die het horen wil.
Hobby's: (moes)tuinieren, bijenhouden, fotograferen, het maken van een boswandeling op een prachtige herfstdag en muziek maken.
Gretina Keekstra
Gretina Keekstra
Binnendienst medewerkster
Wonend in het Drentse Lhee weet Gretina uit eigen ervaring hoe het is om in een prachtig buitengebied te wonen. De van oorsprong Friese (opgegroeid in Hoornsterzwaag) voelt zich dan ook helemaal thuis bij SNOEK makelaars. Voor haar kent het werkgebied van Zuid-Oost Friesland dan ook weinig geheimen. Zij beheerst de Friese taal, iets wat veel opdrachtgevers erg waarderen.

Gretina is op maandag en woensdag op het kantoor in Oldeberkoop aanwezig. Met veel plezier biedt ze makelaar Michel Snoek de nodige administratieve ondersteuning. Van het inplannen van afspraken tot het opmaken van koopakten en taxatierapporten.