Mijn favorieten

Aankopen met hulp van SNOEK makelaars

"Michel Snoek is een erg vriendelijke en professionele man. Van begin tot aan het eind wordt je snel en deskundig bijgestaan. Zowel bij aan- als verkoop voelt hij prima aan hoe hij het beste voor alle partijen er uit kan halen zonder dat het gaat escaleren. Goed empathisch vermogen zorgt voor rust bij de verkopers en bij potentiële kopers. Je huis wordt prachtig in beeld gebracht, de vele foto's zorgen ervoor dat de sterke punten van het huis naar voren komen. Ook veel aandacht voor de omgeving van het verkoopobject.
Kenmerken van SNOEK makelaars: deskundig, persoonlijk, werkt snel, vriendelijk, betrouwbaar en integer, goede adviseur, rustig en geeft kopers ruim de tijd bij bezichtigingen. Is tenslotte goed op de hoogte van wet- en regelgeving en wijzigingen van de woningmarkt en volgt ontwikkelingen nauwgezet."

- Arthur v/d Woude, Oosterwolde

 

U overweegt om een eigen huis te kopen. Een eerste koopwoning of misschien een stapje groter. Of wordt uw oude huis juist te groot en wenst u kleiner te gaan wonen?
Een huis kopen is voor veel mensen geen alledaagse bezigheid. Valkuilen liggen op de loer: hoe is de bouwkundige staat van uw eventuele nieuwe woning, wat zegt het bestemmingsplan over het vrije uitzicht en is de vraagprijs wel realistisch? Zo maar een aantal vragen die beantwoord dienen te worden voordat u tot aankoop over gaat.
SNOEK makelaars wil u hier graag bij helpen. Door jarenlange deskundigheid maken wij de weg voor u vrij om zorgeloos dat nieuwe huis te kopen. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen…
Wij begeleiden u tijdens het gehele zoektraject óf u draagt juist dat ene droomhuis zelf aan waarna wij de aankoop afhandelen. Alles is mogelijk.

 

De voordelen van SNOEK makelaars nog even voor u op een rij:

  • betrokken, persoonlijk en onafhankelijk

  • evaring sinds 1997 met woningaankoop in dorpen en specialist in aankoop in het buitengebied (landelijk wonen)

  • scherp concurrerend aankooptarief

  • wij vertalen uw woonwensen in het ideale huis en de ideale locatie

  • realistische waardebepaling rekening houdend met beperkingen en recente transacties van vergelijkbaar onroerend goed

  • controle van de koopovereenkomst

  • begeleiding ten tijde van de notariële overdracht

  • advisering bij eventuele problemen na de aankoop.

  • aangesloten bij de NVM; de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. Via dit lidmaatschap wordt kwaliteit en deskundigheid gewaarborgd.

         
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring