Mijn favorieten

Verkopen via SNOEK makelaars

"Perfecte makelaar! Perfecte service, perfect begrip van het object en marktwaarde. Steekt duidelijk met kop en schouders boven zijn "grotere" collega's uit. Absolute aanrader!!"
- de heer Feenstra, Boijl


"Bijzonder tevreden zijn wij over de verkoop van onze woning door makelaar Michel Snoek van SNOEK makelaars.
Wij hadden een charmant huis in het dorp Appelscha dat wij wilden verkopen omdat wij 'buiten' wilden gaan wonen. Michel viel ons als makelaar op, omdat hij naar ons idee, meteen tijdens zijn eerste bezoek de sfeer van huis en tuin goed aanvoelde.
Wij hadden het idee dat hij de juiste doelgroep van mogelijk geïnteresseerden in ons huis zou kunnen aantrekken. Wij hoopten dat hij zijn enthousiasme over ons huis zou kunnen vertalen in een goed verkoopverhaal.
Dat bleek zo te zijn: met treffende tekst en prachtige sfeertreffende foto's heeft hij precies de juiste kopers weten aan te trekken. Het huis werd, binnen enkele weken verkocht."

- Jan & AnneMarie Groen, Boijl

 
Wat de reden ook mag zijn, ooit komt er een tijd dat u nadenkt om uw huis te verkopen. Deze belangrijke beslissing brengt waarschijnlijk een hoop vragen met zich mee: zelf verkopen of een makelaar inschakelen? Aan welke eisen moet die makelaar dan voldoen? Een plaatselijke makelaar of juist een makelaar met landelijke dekking? En wat is eigenlijk een marktconforme vraagprijs?

Een vrijblijvend gesprek met SNOEK makelaars bij u thuis geeft u antwoord op deze en vele andere vragen.

 

De voordelen van SNOEK makelaars nog even voor u op een rij:

  • betrokken en persoonlijk
  • een plaatselijke makelaar met een landelijke dekking: plaatselijke kennis en diverse partners in andere delen van Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en zijn wij in staat uw woning nog beter te verkopen.
  • ervaring sinds 1997 met woningverkoop in dorpen en specialist in woningverkoop in het buitengebied (landelijk wonen)
  • uitgebreide verkooppresentaties komen tot stand door middel van professionele partijen (waaronder foto's, 360 graden foto's, plattegronden en een speelse woonvideo).
  • aangesloten bij de NVM; de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. Via dit lidmaatschap wordt kwaliteit en deskundigheid gewaarborgd.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring