Mijn favorieten

Kantoor

SNOEK makelaars is een jonge onderneming die in 2014 is opgericht door Michel Snoek.
Vanuit het 'oude notariskantoor' aan de Wolvegasterweg in het historische centrum van Oldeberkoop begeleiden wij in verkoop, aankoop en/of taxaties van allerlei uiteenlopende woningen. Met als specialisme het Landelijk Wonen: wonen in het buitengebied. Een specifieke tak van sport waar particulieren en agrariërs elkaar ontmoeten. Met alle gevolgen van dien...

Dat de droom om landelijk te wonen onder veel mensen leeft (vooral in de drukbevolkte delen van Nederland), blijkt uit het feit dat nog steeds veel aspirant-kopers naar het Noorden willen verhuizen. Hierbij lopen zij tegen veel vragen aan waarbij een gedegen advies van een ervaringsdeskundige hen kan helpen bij de aankoopbeslissing.
SNOEK makelaars bereikt en informeert deze doelgroep als geen ander. Met een breed zakelijk en sociaal netwerk en met partnerkantoren in Den Haag, Rijswijk (ZH), Dalfsen, Zwolle, Rotterdam, Zoetermeer, Hilversum, Dordrecht en Alphen a/d Rijn is een hechte samenwerking ontstaan die woningverkopers en –kopers nóg beter bij elkaar brengt.


Maar SNOEK makelaars vergeet ook de woningen in de dorpen niet: SNOEK makelaars weet ook wat er hier speelt. Door het in de loop der jaren opgebouwde netwerk worden woningzoekenden die niet (meer) in het buitengebied kunnen of willen wonen doeltreffend benaderd.

Ons kantoor is op werkdagen (op afspraak) geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdagen komen we er in goed onderling overleg wel uit.

NVM
SNOEK makelaars is aangesloten bij de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Het NVM-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. De jaarlijks verplichte educatie laat ons voldoen aan de strenge eisen die de NVM stelt. Voor u de garantie voor professionaliteit en kwaliteit.


 
Kantoor Vestiging SNOEK makelaars

SNOEK makelaars

OLDEBERKOOP

Wolvegasterweg 2 a
8421 PB Oldeberkoop
0516 - 76 40 00
KvK nummer: 60805226
BTW nummer: NL001632975B59

Routeplanner

Route van naar Wolvegasterweg 2 a, 8421 PB Oldeberkoop