Mijn favorieten

Woonboerderij Friesland verkopen

U denkt erover om uw woonboerderij in Friesland te verkopen? Neemt u dan eens contact met óns op. Wij zullen u hieronder proberen te overtuigen waarom wij vinden dat wij minimaal vrijblijvend bij u aan de keukentafel aan moeten schuiven:

  1. alhoewel internetmakelaars daar anders over denken is het verkopen van woningen een vak. Daar komt bij dat een woonboerderij (of een ander soort woning in het landelijk gebied) niet zomaar een woning is. De verkoop van een plattelandswoning vraagt om zoveel meer. Inhoudelijke kennis van en ervaring met het leven op het platteland is in onze opzichte een vereiste om potentiële kopers te kunnen overtuigen om deze nieuwe levensstijl te omarmen. Het verkopen van een woonboerderij is niet alleen een vak maar een specialisme
  2. SNOEK makelaars heeft voor de verkoop in het landelijk gebied speciaal het label BUITEN.frl opgericht. BUITEN heeft in de loop der jaren een groot klantenbestand opgebouwd van woningzoekenden die maar één wens hebben: rust en ruimte om de deur.
  3. Onze makelaar Michel Snoek is geboren en getogen in Rotterdam en in de loop der jaren verhuisd van Leiden via Rijswijk (ZH) naar het Friese dorpje Jubbega. Als geen andere makelaar begrijpt hij “de Westerling” en spreekt hij hun taal. Hij is hen voorgegaan naar het mooie Fryslân en kan hen overtuigen deze stap te maken. Alle geneugten en valkuilen zijn hem bekend en deelt hij graag met een ieder die dit wil horen.
  4. BUITEN kent een nauwe samenwerking met makelaarskantoren in de Randsteden.
  5. Uw woning wordt door professionele partijen prachtig in beeld gebracht en zorgvuldig gepresenteerd op diverse websites.
  6. U krijgt zo’n gaaf, kleurrijk te koop-bord (met haan) in de tuin. Als u door dit laatste punt nog niet overtuigd bent volgen er hieronder nog vier.
  7. In de 2,5 jaar van ons bestaan hebben wij ons naar de prominente makelaarsplaats geknokt.
  8. De verkooptermijn van “onze” woonboerderijen is wel heel erg laat. Onze gemiddelde verkooptijd is anno nu slechts 181 dagen!
  9. Hierbij verliezen wij ook nog eens het belang van onze opdrachtgevers niet uit het oog: “onze” woonboerderijen kennen een heeeel klein verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke transactieprijs.
  10. Last but not least: Wij zijn gewoon aardige mensen!

 

Woonboerderij Friesland verkopen : gerust BUITEN bellen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring