Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wonen In Het Nationaal Park (Bouwnummer 3) in Doldersum 8386 XB

Wonen in het Nationaal Park (Bouwnummer 3)

8386 XB Doldersum
Vraagprijs € 179.500,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Exclusief wonen in Nationaal Park "Het Drents Friese Wold". Aan de rand van Doldersum wordt een uniek woonplan gerealiseerd: EsRijck. Dit bijzondere plan biedt ruimte aan vier unieke bouwkavels. Daarmee is EsRijck een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar een plek midden in de prachtige Drentse natuur!

Drie bouwpercelen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Exclusief wonen in Nationaal Park "Het Drents Friese Wold". Aan de rand van Doldersum wordt een uniek woonplan gerealiseerd: EsRijck. Dit bijzondere plan biedt ruimte aan vier unieke bouwkavels. Daarmee is EsRijck een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar een plek midden in de prachtige Drentse natuur!

Drie bouwpercelen worden momenteel al bebouwd, maar het vierde bouwperceel is nu in verkoop genomen. Een buitenkans om alsnog het laatste perceel in dit unieke project te bemachtigen. Deze laatste kavel is ruimtelijk in het landschap ingebed waarbij het bouwvlak zo gesitueerd is dat deze uitzicht biedt, zonder dat daarbij de privacy in het gedrang komt.

Eigenschappen kavel 3:
• Kaveloppervlakte ca. 2.048 m²
• Bouwvlak: breedte 14 m x lengte 28 m (392 m²)
• Maximaal te bebouwen oppervlak woning: 250 m²
• Wonen en werken aan huis is mogelijk

U mag binnen de regels van het beeldkwaliteitsplan uw woning geheel naar eigen wens vormgeven en zelf voor de realisatie van uw woning zorgdragen. Voor de beeldkwaliteit en architectuur gelden daarbij wel spelregels om de samenhang in uitstraling te waarborgen: eenvoudige hoofdvormen van de bouwmassa’s, gebruik van natuurlijke tinten- en bouwmaterialen en eigentijdse niet historiserende maar zeker geen schreeuwerige architectuur zijn hiervan een paar voorbeelden.

Op korte afstand van Doldersum liggen de kernen Vledder en Diever. De omringende dorpen zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Drenthe kent geen files en dus kunt u in alle rust 's ochtends naar het werk rijden. Doldersum ligt op vijftien autominuten rijden van de snelweg (A32) die de plaatst verbindt met Zwolle, Meppel, Steenwijk Heerenveen en Leeuwarden. Zo rijdt u bijvoorbeeld in ruim een half uur naar Heerenveen, Zwolle of Assen.

Doldersum ligt midden in het Nationale Park van Drenthe, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het bijzondere gebied bestaat uit bos, zacht glooiende heidevelden, stuifzand en beekdalgraslanden. Het Nationale Park van Drenthe is zelfs het best bewaarde esdorpenlandschap van West Europa. De schilderachtige dorpen met hun Saksische boerderijen en vele karakteristieke houtwallen vervolmaken dit uitzonderlijk gaaf gebleven landschap.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 179.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 2048 m² Kadasteroppervlakte 2040 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vledder Sectie G Perceelnummer 906 Oppervlakte 2040 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Wonen in het Nationaal Park (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.